Contractmanager (32 - 40 uur)

„Stakeholdermanagement in een dynamische zorgomgeving, daar weet jij alles van! Binnen de zorg is contractmanagement een in ontwikkeling zijnde functie en liggen er veel mogelijkheden. Weet jij die conventionele ‘leveranciers-klant’ relatie om te zetten in ‘partnership’? Dan hebben wij sowieso deze uitdaging voor jou!”
Contractmanager (32 - 40 uur)
2023-02-15 09:01:00
EUR
Marktconform
MONTH
https://schema.org/Organization
Arnhem
Gelderland
Jansbuitensingel 30
6811AE
COPPA Consultancy
2024-02-15 09:01:00
FULL_TIME

Over de functie

Als contractmanager ben je verantwoordelijk voor de juiste uitnutting van de contracten en dat kan via Coppa zowel projectmatig zijn als voor één vaste (langer durende) opdrachtgever. Er gebeurt binnen de zorg heel veel. De inkoop van goede producten, zorgdiensten of dienstverlening hebben te maken met schaarste en prijsdruk én te kort aan personeel. Een goede opvolging van het overeengekomen contract is dan ook uitermate belangrijk. Wij staan voor het borgen van de gemaakte afspraken en het goed inzichtelijk hebben (en voorkomen) van voortgangsrisico’s.    

Één van onze outsourcingsklanten kenmerkt zich door het faciliteren van wonen met zorg. Van het verzorgen van de mensen thuis, op tijdelijk basis vanwege revalidatie of permanent vanwege een chronische aandoening, tot en met het bieden van de woonzorg omgeving op één van hun woonzorglocaties.

De samenwerking tussen Coppa en deze zorgverlener bestaat al jaren en recent hebben we het contract weer met 3 jaar mogen verlengen. Hierbij kregen wij naast het uitvoeren van alle inkoopactiviteiten de opdracht om de contractmanagers positie naar het volgende niveau te brengen, verder te professionaliseren.

Als contractmanager zal je dan ook starten met het opstellen van het plan van aanpak om deze functie zo professioneel mogelijk in te richten. Je zal je vooralsnog richten op 8 belangrijke leveranciers van producten (& diensten) en bij hen scherp blijven op de kwaliteit van levering van product of dienst. Daarnaast richt je je op het verder uitbouwen, verstevigen en verder professionaliseren van de samenwerking met betreffende leverancier.

Daarnaast kan er een beroep worden gedaan ten aanzien van het verlenen van ondersteunen bij het implementeren en het verlengen van contracten of bijvoorbeeld bij prijsonderhandelingen, denk hierbij aan het onderhandelen over indexaties van producten/diensten.

Taken en verantwoordelijkheden

Bij de start van deze opdracht betrokken zijn bij het opstellen van een plan van aanpak ten aanzien van het zo professioneel mogelijk inrichten van deze nieuwe contractmanagementfunctie bij deze opdrachtgever.

 • Het monitoren, evalueren en optimaliseren van lopende inkoopcontracten bij om te beginnen 8 leveranciers.  
 • Het uitbouwen/uitdiepen van de klant-leveranciers relatie bij deze 8 leveranciers. (Vooralsnog vallen ICT contracten niet onder deze beheers portefeuille.)
 • Jij bent de contractmanager die de diverse contractpartijen moeiteloos naar het gewenste resultaat weet te begeleiden. Daarbij hou je de inhoud, het financiële plaatje en de kwaliteit goed in de gaten waarbij je partnership hoog in het vaandel hebt staan.
 • je signaleert knelpunten, brengt daarover advies uit en kan indien nodig verbeteringen ook goed implementeren. Het overdragen & kennis delen gaat jou van nature goed af. 
   

Jouw profiel

Jij bent die professionele contractmanager met ervaring binnen de zorgsector. Je houdt van diversiteit in je werk en wilt je nog verder ontwikkelen naar een stevige contractmanager. Je bent op zoek naar een dynamische en uitdagende werkomgeving waar jouw groei en ontwikkeling centraal staat. Coppa zorgt ervoor dat je genoeg bagage, collegae en kennis hebt om je opdrachten goed en met veel plezier uit te voeren.

Als contractmanager werk je vanuit team Outsourcing met vele ambitieuze en kennis gedreven collega's die graag hun maatschappelijke steentje bijdragen in de zorg. Jullie werken voor verschillende klanten aan diverse opdrachten maar weten elkaar altijd weer te vinden om te sparren of kennis te delen. Tijdens de duur van je opdracht staan wij continu met elkaar in contact en in overleg met elkaar bespreken we de voortgang, jouw wensen & ambities. Op naar de volgende opdracht!

Wat breng je mee
 • Je bent in het bezit van een afgeronde HBO- of WO-opleiding.
 • Je hebt vanaf 2 jaar relevante contractmanagement ervaring.  
 • Je bent organisatiesensitief en met jouw sociale vaardigheden weet jij uitstekend om te gaan met verschillende belanghebbenden zoals directie, afdelingshoofden, managers en andere medewerkers.
Jouw competenties
 • Je hebt een proactieve houding, bent resultaatgericht en met jouw oog voor detail weet jij alle contracten te borgen en te verbeteren. 
 • Door jouw communicatieve vaardigheden én met jouw kennis van het vak weet jij de bestaande klant-leveranciers relatie om te zetten in partnerships. 
 • Jij denkt in mogelijkheden en in oplossingen. Bij jou is 1 + 1 = 3.    

De rol van Contractmanager kan op meerdere niveaus (medior/ senior) worden uitgevoerd. We nodigen iedereen uit om te solliciteren!
 

Ons aanbod

Doordat steeds meer organisaties het belang inzien van inkoop, wordt een steeds groter beroep gedaan op de inkoopafdeling.  Inkoop gebruikt hiervoor steeds meer inkoopoplossingen. 
 
Coppa is het inkoopadviesbureau binnen de zorg en overheid. Met ruim 90 professionals werken wij dagelijks aan betere en betaalbare zorg en doel- en rechtmatigheid in het publieke domein. Van inkoop en Europees aanbesteden tot professionalisering en uitbesteding.  
 
Duurzaamheid, circulariteit en Maatschappelijk Verantwoord Inkopen zijn verweven in onze dienstverlening. Door onze cultuur waarin plezier, ambitie en professionaliteit hoog in het vaandel staan, streven we zowel voor onszelf als onze opdrachtgevers het maximale rendement na. Sociale interactie tussen collega’s vinden wij belangrijk. Jaarlijks organiseren wij daarom diners, bbq’s en andere (team)uitjes.  

Onze kernwaarden zijn
 • Wij stellen de klant centraal
 • Wij nemen en tonen verantwoordelijkheid
 • Wij willen negens scoren
 • Wij vergroten onze individuele prestaties door samenwerking
 • Wij streven naar een ideale work-life-balance
Waar staan wij voor

Bij Coppa staat werkplezier voorop. Je werkt met leuke, ambitieuze collega’s waarin zelfstandigheid en eigen initiatief worden gewaardeerd. Om dat mogelijk te maken biedt Coppa jou de vrijheid en ruimte om projecten op te pakken waar je energie van krijgt en die je mag uitvoeren op jouw manier. Waar een goede balans tussen werk en privé belangrijk is en waar successen gevierd worden.  

We gaan samen voor kwaliteit en willen écht waarde toevoegen bij onze klanten en medewerkers. Dat kunnen we alleen maar waarmaken met de kennis, expertise en het gedrag van onze medewerkers. We bieden voor iedereen leer- en ontwikkeltrajecten waarmee je het beste uit jezelf kan halen, je continu ontwikkeld, geprikkeld wordt en uitgedaagd blijft. Daarnaast organiseren we maandelijks een Academy dag waar collega’s en externe sprekers kennisdelen. 

Wij bieden

Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden wij je een leaseauto & een OV-businesskaart (jij kiest voor het reizen dat op dat moment het beste past). Ook hebben wij een kantoor in Arnhem, daar ben je altijd welkom. Wat ons betreft ben je vrij en flexibel in eigen agendabeheer, werken kunnen we namelijk overal!
 

Meer weten?

Voor meer informatie over de functie kun je terecht bij Diederik Uytenbogaart (Teamlead Outsourcing) via 06 5473 5491. Voor vragen over het sollicitatieproces kan je contact opnemen met Ninon te Winkel (recruiter) via 06 8130 9320 of via werken@coppa.nl. Wij kijken uit naar je sollicitatie!

Alle reacties worden vertrouwelijk behandeld.
 

Solliciteer nu