Coördinator aanbestedingen (24-36 uur)

„Is het jou op je lijf geschreven om junioren op te leiden, te begeleiden & te coachen in de wereld van aanbestedingen? Dan is de functie van Coördinator misschien wel jouw functie!”

Coördinator aanbestedingen (24-36 uur)
2022-10-25 12:38:00
EUR
Marktconform
MONTH
https://schema.org/Organization
Arnhem
Gelderland
Jansbuitensingel 30
6811AE
COPPA Consultancy
2023-10-25 12:38:00
PART_TIME

Over de functie

Als Coördinator aanbestedingen (24-36 uur) word je onderdeel van een enthousiast team bestaande uit 1 teamlead, op dit moment 1 trainee, 3 junior Inkoopconsultants, 1 medior inkoopconsultant en 1 projectmedewerker. Samen vormen jullie het Kenniscentrum Overheid en komen jullie in ieder geval 1 keer per week met elkaar op kantoor samen. Maar: Coppa groeit en dus ook ons kenniscentrum overheid. Dat betekent ook dat dit team dit jaar nog zeker met 6 trainees/junioren zal groeien.

Op dit moment ziet ons ‘opleidingsprogramma’ er als volgt uit: gedurende 3 maanden nemen we trainees mee in de wereld van aanbestedingen. Na deze 3 maanden groeien ze door naar junior Inkoopconsultant en vanaf dat moment start het opleidingstraject op ons kenniscentrum. Samen met onze senior Consultants gaan ze mee naar opdrachten of wonen ze vergaderingen bij en zorgen ze voor de afhandeling van vragen over openstaande aanbestedingen.

Jij neemt de junioren mee in alle stappen van een aanbesteding die je als projectmedewerker uitvoert. Je leert ze om te gaan met verantwoordelijkheden, een accurate registratie en ze te houden aan de gestelde deadlines. Jullie ‘zijn’ het kenniscentrum en van daaruit ondersteunen jullie bij de coördinatie van de meest uiteenlopende (complexe) aanbestedingen op het gebied van diensten, leveringen en werken binnen de overheid.

Taken en verantwoordelijkheden
 • Het coachen, begeleiden en ondersteunen van trainees en junior Inkoopconsultants in de uitvoering van opdrachten en in hun ontwikkeling als inkoopconsultant.
 • Je verleent ondersteuning bij alle soorten lopende aanbestedingen. 
 • Het maken van aanbestedingsdocumenten, publiceren, ondersteunen bij de nota van inlichtingen, het openen van inschrijvingen en het ondersteunen van beoordelingen en het schrijven van brieven.

Jouw profiel

Jij krijgt energie van het opleiden en begeleiden van junior inkoopadviseurs die op het Kenniscentrum hun loopbaan bij Coppa starten. Met jouw communicatiestijl spreek je iedereen makkelijk aan. Jij weet je te verplaatsen in een ander, je past je gemakkelijk aan. Hierdoor kan jij met iedereen overweg en ben jij een ‘natural coach’.

Je bent graag vakinhoudelijk werkzaam, je bent een betrouwbare sparringspartner voor de inkoopconsultants én je kan goed overweg met verschillende persoonlijkheden. Jij wilt meer dan alleen ‘maar’ een opdracht uitvoeren, je denkt namelijk vooruit, je denkt mee, en je probeert in diverse procedures je collega-inkoopconsultants vóór te zijn door hen antwoord te geven nog vóórdat de vraag wordt gesteld. En ja, dat totaaloverzicht van de voortgang van alle lopende trajecten, is voor jou vanzelfsprekend.

Verder is geen dag is hetzelfde, maar dat is ook precies wat je zoekt! Je bent in staat om snel te schakelen, acties uit te zetten die niet kunnen wachten, deadlines te bewaken en je weet continu in contact te blijven met je collega-inkoopconsultants over lopende procedures. Voor jou geldt kwaliteit boven kwantiteit.

Jij neemt mee
 • Minimaal Bachelor niveau.
 • Je hebt vanaf 3 jaar relevante werkervaring (bijvoorbeeld als medior Inkoopconsultant binnen de overheid of gerelateerd).
 • Het spreekt je aan om te werken bij een vakvolwassen organisatie, die jou de vrijheid biedt om te werken waar en wanneer je wilt. Die jouw expertise kent en herkent en jouw persoonlijke ambities serieus neemt & oppakt. 

Deze functie is naast fulltime ook parttime in te vullen. Dus heb je bijvoorbeeld besloten wat minder te gaan werken maar wil je wel nog steeds inhoudelijk uitgedaagd worden in de wereld van inkoop? Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Jouw competenties
 • Je bent zelfstandig, durft lef te tonen en weet anderen te inspireren en te overtuigen.
 • Je bent super secuur en hebt oog voor kwaliteit, jij bent een echte projectmanager.
 • Je bent nuchter en stressbestendig en je bouwt makkelijk (werk-)relaties op.
   

Ons aanbod

Doordat steeds meer organisaties het belang inzien van inkoop, wordt een steeds groter beroep gedaan op de inkoopafdeling.  Inkoop gebruikt hiervoor steeds meer inkoopoplossingen. 
 
COPPA is het inkoopadviesbureau binnen de zorg en overheid. Met ruim 90 professionals werken wij dagelijks aan betere en betaalbare zorg en doel- en rechtmatigheid in het publieke domein. Van inkoop en Europees aanbesteden tot professionalisering en uitbesteding.  
 
Duurzaamheid, circulariteit en Maatschappelijk Verantwoord Inkopen zijn verweven in onze dienstverlening. Door onze cultuur waarin plezier, ambitie en professionaliteit hoog in het vaandel staan, streven we zowel voor onszelf als onze opdrachtgevers het maximale rendement na. Sociale interactie tussen collega’s vinden wij belangrijk. Jaarlijks organiseren wij daarom diners, bbq’s en andere (team)uitjes. 

Onze kernwaarden zijn: 
 • Wij stellen de klant centraal
 • Wij nemen en tonen verantwoordelijkheid
 • Wij willen negens scoren
 • Wij vergroten onze individuele prestaties door samenwerking
 • Wij streven naar een ideale work-life-balance
Waar staan wij voor

Bij COPPA staat werkplezier voorop. Je werkt met leuke, ambitieuze collega’s waarin zelfstandigheid en eigen initiatief worden gewaardeerd. Om dat mogelijk te maken biedt COPPA jou de vrijheid en ruimte om projecten op te pakken waar je energie van krijgt en die je mag uitvoeren op jouw manier. Waar een goede balans tussen werk en privé belangrijk is en waar successen gevierd worden.  

We gaan samen voor kwaliteit en willen écht waarde toevoegen bij onze klanten en medewerkers. Dat kunnen we alleen maar waarmaken met de kennis, expertise en het gedrag van onze medewerkers. We bieden voor iedereen leer- en ontwikkeltrajecten waarmee je het beste uit jezelf kan halen, je continu ontwikkeld, geprikkeld wordt en uitgedaagd blijft. Daarnaast organiseren we maandelijks een Academy dag waar collega’s en externe sprekers kennisdelen. 

Wij bieden

Vanzelfsprekend krijg je een passende beloning en bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden wij je een OV-businesskaart (jij kiest voor het reizen dat op dat moment het beste past). 
 

Meer weten?

Voor meer informatie over de functie kun je terecht bij Iris Spanjer (Teamlead kenniscentrum Overheid) via telefoonnummer 06 19 22 46 03. Voor vragen over het sollicitatieproces kan je contact opnemen met Ninon te Winkel (recruiter) via 06 8130 9320 of via werken@coppa.nl.  

Alle reacties worden vertrouwelijk behandeld.
 

Solliciteer nu