Campus Recruiter

“Jij weet COPPA op de (studenten)kaart te zetten door aansprekende events te bedenken én te organiseren. Je legt gemakkelijk contact, voelt je thuis onder de studentendoelgroep en verbinden is jouw tweede natuur.”

Campus Recruiter
2022-07-22 11:20:00
EUR
Marktconform
MONTH
https://schema.org/Organization
Arnhem
Gelderland
Jansbuitensingel 30
6811AE
COPPA Consultancy
2023-07-22 11:20:00
FULL_TIME

Over de functie

Binnen ons Recruitment team hebben wij een mooie uitdaging liggen voor een Campus Recruiter. COPPA heeft een grote groei ambitie geformuleerd, wat inhoudt dat we over 5 jaar ons medewerkersaantal hebben verdubbeld om tegemoet te komen aan de vele aanvragen vanuit de overheid en de zorg. We zijn er zeker van dat we hiervoor onze aandacht moeten richten op Young Professionals en hebben daarom een Traineeship ontwikkeld met aansluitend een diversiteit aan mogelijkheden om als Young Professional je vervolgstap te zetten binnen onze organisatie. 


Taken en verantwoordelijkheden  

Jij bent degene die in kaart brengt welke opleidingen, studies, studierichtingen en -verenigingen er zijn waarmee wij een samenwerking aan kunnen gaan of waar we onze samenwerking kunnen uitbreiden. Je weet contact te leggen en onderhouden met besturen van verenigingen, scholen en universiteiten en uiteraard ook met studenten. 

Je gaat aan de slag met het werven en selecteren van toekomstige collega’s die op zoek zijn naar een stage, afstudeerplek of een eerste baan. Je bent het visitekaartje van COPPA door aanwezig te zijn op stage- en banenmarkten. Daarnaast bedenk en organiseer je samen met collega’s gave events om zo potentiële medewerkers met ons te laten kennismaken. Je deelt informatie, geeft workshops en trainingen over ‘werken bij COPPA’ en staat open voor allerlei vragen vanuit studenten. 

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het totale recruitmentproces van Young Professionals: 
van werving via diverse kanalen tot en met aanname. Je zal dan ook veel op pad zijn om studenten te ontmoeten. Dit doe je alleen, samen met collega’s uit de business of jouw collega Recruiter. Je houdt je onder andere bezig met:

 • Het opbouwen, uitbouwen en onderhouden van contacten met studenten- en studieverenigingen, hbo’s en universiteiten 
 • Het schrijven en redigeren van verrassende social media posts
 • Searchen van kandidaten via diverse kanalen en het beoordelen van binnenkomende sollicitaties. LinkedIn en Instagram kennen geen geheimen voor jou.
 • Het onderhouden van contact met (potentiële) kandidaten en het opbouwen van talentpools
 • Bedenken en uitwerken van verrassende acties om talent te vinden, boeien en binden
   

Jouw profiel

Je bent creatief in het bedenken van events. Zo organiseer je een speeddate event bij ons op kantoor, ben je aanwezig op bedrijvendagen of organiseer je die succesvolle pub quiz nog een keer bij een andere studentenvereniging. Het gaat je van nature goed af om te presenteren en contact te onderhouden met verschillende groepen en besturen en je weet ze aan je te binden. Je voelt je thuis onder de studentendoelgroep en je kent het reilen en zeilen bij studieverenigingen. Je beschikt over uitstekende communicatieve, ondernemende en organisatorische vaardigheden. Je kent je weg op de verschillende social media kanalen, bent creatief en daadkrachtig en je vindt het daarnaast een uitdaging om de juiste kandidaat online op te sporen! 

Daarnaast vind je het leuk om drijfveren en talenten te ontdekken bij kandidaten en hierover in gesprek te gaan. Mensen voelen zich dan ook snel op hun gemak bij jou en je fungeert als vertrouwenspersoon richting kandidaten. Je kunt goed samenwerken en je houdt van multitasken. Je bent als Campus Recruiter hands-on ingesteld en je beweegt je gemakkelijk door alle lagen van de organisatie. Je weet alle stakeholders goed aangesloten te houden.


Functie eisen 

 • Afgeronde Bachelor, minimaal hbo werk- en denkniveau
 • Bij voorkeur 1 jaar ervaring met het sourcen, recruiten en selecteren van talenten via verschillende kanalen, bijvoorbeeld als recruiter bij een bemiddelingsbureau
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Affiniteit met het inkoopadviesvak is een pré maar uiteraard leren wij jou graag alles over dit mooie vak!

Jouw competenties

 • Je bent een verbinder pur sang en kijkt verder dan alleen het CV
 • Je hebt een proactieve houding, bent resultaatgericht en enthousiast 
 • Je bent zelfstandig, durft lef te tonen en weet anderen te inspireren en te overtuigen  
 • Je bent communicatief sterk 
 • Door je leergierige instelling sta je open voor verdere ontwikkeling van jezelf en COPPA
   

Ons aanbod

De organisatie

COPPA is het inkoopadviesbureau op het gebied van inkoop in de zorg en overheid. Met ruim 80 professionals werken wij dagelijks aan betere en betaalbare zorg en doel- en rechtmatigheid in het publieke domein. Van inkoop en Europees aanbesteden tot professionalisering en uitbesteding. Duurzaamheid, circulariteit en Maatschappelijk Verantwoord Inkopen zijn verweven in onze dienstverlening. Door onze cultuur waarin plezier, ambitie en professionaliteit hoog in het vaandel staan, streven we zowel voor onszelf als onze opdrachtgevers het maximale rendement na. Sociale interactie tussen collega’s vinden wij belangrijk. Jaarlijks organiseren wij daarom diners, bbq’s en andere (team)uitjes én gaan we eenmaal per jaar op citytrip met de hele organisatie. 

Arbeidsvoorwaarden 

Bij COPPA staat werkplezier voorop. Om dat mogelijk te maken biedt COPPA jou de vrijheid en ruimte om projecten op te pakken waar je energie van krijgt en die je mag uitvoeren op jouw manier. Waar een goede balans tussen werk en privé belangrijk is en waar successen gevierd worden.  

We gaan samen voor kwaliteit en willen écht waarde toevoegen bij onze klanten en medewerkers. Dat kunnen we alleen maar waarmaken met de kennis, expertise en het gedrag van onze medewerkers. We bieden voor iedereen leer- en ontwikkeltrajecten waarmee je het beste uit jezelf kunt halen, je continu ontwikkeld, geprikkeld wordt en uitgedaagd blijft. Daarnaast organiseren we elke 6 weken een academy-dag waar collega’s en externe sprekers kennisdelen. 

Ons aanbod

Vanzelfsprekend krijg je een passende beloning. Daarnaast bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 50/50 pensioenvergoeding, 25 vakantiedagen, een laptop en een telefoon. We bieden je een leaseauto en een OV-businesskaart (jij kiest voor het reizen dat op dat moment het beste past). 

 

Meer weten?

Voor meer informatie over de functie kun je terecht bij Ninon te Winkel (Corporate Recruiter) via telnr. 06 81 30 93 20. Voor vragen over het sollicitatieproces kun je ook mailen naar werken@coppa.nl. 

Alle reacties worden vertrouwelijk behandeld.
 

Solliciteer nu