Ben jij een ervaren Bid Manager uit een corporate omgeving?

Bid Manager

Ben jij een ervaren Bid Manager uit een corporate omgeving? Heb je ervaring met Europese aanbestedingen en weet je als geen ander een kwalitatieve inschrijving en strategie op te stellen?  Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! COPPA biedt jou alle ruimte en mogelijkheden om jouw functie uit te voeren op de manier die bij jou past. De enige voorwaarde die wij stellen, is dat je alles wint.

Over COPPA

COPPA is een snel groeiend, toonaangevend inkoopadviesbureau met opdrachtgevers in de zorg en overheid. We werken met de beste inkoopprofessionals én zorgen ervoor dat onze inkoopkennis relevant en actueel is. Hoe? Bijvoorbeeld door trainingen en cursussen aan te bieden aan onze medewerkers. Werken bij COPPA betekent werken in een prettige, leuke en professionele werkomgeving. De inkoopprofessional kan in uitdagende opdrachten zijn/haar eigen ambitie optimaal vormgeven en de beste resultaten voor onze opdrachtgevers realiseren.  

Onze organisatie bestaat uit tachtig inkoopprofessionals en consultants van junior tot en met senior niveau die opdrachten uitvoeren op het gebied van inkoop binnen de zorg en overheid.

Over de functie

Als Bid Manager ben je verantwoordelijk voor de inschrijvingen op Europese aanbestedingen voor raamovereenkomsten inzake inkoopadviesdiensten.  Het project start met het beoordelen van de aanbesteding of klantuitvraag en jij besluit over de haalbaarheid voor COPPA. Als Bid Manager weet jij de juiste strategie uit te zetten en doet daarmee het beste aanbod tegen de beste prijs. Je maakt een planning en zorgt dat de deadlines worden gehaald. Door je goede communicatieve vaardigheden beweeg jij moeiteloos door onze organisatie om de juiste informatie te verzamelen.

Je onderhoudt goede contacten met (potentiële) relaties en relevante netwerken daarnaast ben je op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen op het gebied van raamovereenkomsten en aanbestedingen. Als Bid Manager maak je onderdeel uit van het salesteam dat bestaat uit 2 accountmanagers, 2 junior accountmanagers en 2 recruiters dat onder leiding staat van een partner.

Jouw profiel

  • Je hebt afgeronde WO-opleiding;
  • Je hebt minimaal 7 jaar werkervaring binnen sales in de rol van bijvoorbeeld Accountmanager;
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als Bid Manager binnen een corporate omgeving;
  • Je hebt affiniteit met de branches zorg en/of overheid;
  • Je hebt ervaring met Europese Aanbestedingen en arbeidsbemiddeling/detacheringsbureaus;
  • Je beschikt over een goede schrijfvaardigheid en communicatieve vaardigheden;
  • Je bent commercieel vaardig;
  • Je beschikt over projectmanagementvaardigheden.

Ons aanbod

Wij bieden een interessante, zelfstandige functie binnen een professionele werkomgeving, met uitdagende en innovatieve projecten bij gerenommeerde organisaties binnen de publieke sector. 

Omdat werken een belangrijk deel van je tijdsbesteding is, vinden wij het belangrijk dat je deze zo prettig mogelijk kunt besteden. Wij streven daarom de fijnste manier van werken na. Bijvoorbeeld door flexibel werken faciliteren en mogelijkheden om buiten files te reizen of thuis te werken. 

Daarnaast besteedt COPPA veel aandacht aan de ontwikkeling van onze medewerkers, onder andere door onze tweemaandelijkse Academy Dagen en COPPA’s SAMEN AAN DE TOP (Talent Ontwikkel Plan) Programma. Wij bieden een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden, passend bij opleiding en werkervaring.

Meer weten?

Voor meer informatie over de functie van Bid Manager en de procedure kun je contact opnemen met Iris Gebbing, Recruitment Consultant, op telefoonnummer +31 6 194 23 887 of iris.gebbing@coppa.nl.

Solliciteren