Afstudeeropdracht Gebruik inkoopsystemen

Onderzoek naar optimaal gebruik van inkoopsystemen“

Afstudeeropdracht Gebruik inkoopsystemen
2022-01-21 18:17:00
EUR
MONTH
https://schema.org/Organization
Apeldoorn
Gelderland
Roggestraat
7311CE
Combined Business Power B.V.
2023-01-21 18:17:00
INTERN

Over de functie

Als afstudeerder met het onderwerp ‘gebruik van inkoopsystemen’ ben je verantwoordelijk voor de uitwerking van het onderzoek. Waarbij het doel van het onderzoek het genereren van inzicht in het applicatielandschap en gebruik van applicaties in verschillende organisaties. Hierbij wordt verwacht dat je met meerdere onderzoeksmethoden (kwalitatief en kwantitatief onderzoek) tot een gedegen onderzoek komt.

 

Jouw profiel

 • Je gaat starten met een afstudeeropdracht van een Master in de richting van: change management, data-analyse, IT, procesoptimalisatie, besluitvorming & inkoop
 • Affiniteit met IT en data-analyse
 • Affiniteit met inkoop en aanbesteden
 • Je werkt resultaatgericht, proactief en bent communicatief vaardig
   

 

Ons aanbod

Wij zijn COPPA, hét inkoopadviesbureau en autoriteit op het gebied van inkoop in de zorg en overheid. Met een team van ruim tachtig professionals vergroten we inkoopkracht, verbeteren we inkoop, geven we juridisch advies, begeleiden we Europese aanbestedingen en purchase-to-pay-processen voor onze opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers zijn gemeenten, gemeentelijke samenwerkingsverbanden, rijksoverheidsinstellingen, waterschappen, provincies, belastingsamenwerkingen en publiekrechtelijke instellingen.

Wij bieden een dynamische en uitdagende werkomgeving waarbij je voor wisselende opdrachtgevers écht impact kan maken. Als aanbestedingsjurist werk je continue aan opdrachten die aansluiten bij jouw expertise en kennis. Wij bieden je continu de uitdaging die bij jou past. In overleg met jou en je opdrachtgever stemmen we jouw werkweek en plek met je af en voer je je werkzaamheden alleen of juist in een team uit. Eén ding is zeker, je kan altijd terugvallen op collega’s om even te sparren, je advies te redigeren of gewoon even samen een kopje koffie te drinken.

Werken bij COPPA betekent werken in een dynamische, uitdagende en professionele werkomgeving, geen dag is hetzelfde. Medewerkers kunnen in uitdagende opdrachten zijn/haar eigen ambitie optimaal vormgeven en de beste resultaten voor opdrachtgevers realiseren. Wij bieden je daarnaast de mogelijkheid om je te specialiseren binnen je vakgebied, of juist door te groeien naar een leidinggevende functie. We hebben aandacht voor jou, jouw mogelijkheden en ambities en investeren daar graag in. 

De kernwaarden van COPPA zijn:

 • Wij stellen de klant centraal
 • Wij nemen en tonen verantwoordelijkheid
 • Wij willen negens scoren
 • Wij vergroten onze individuele prestaties door samenwerking
 • Wij streven naar een ideale work-life-balance

Wat biedt COPPA?

 • Begeleiding vanuit COPPA
 • Een professioneel netwerk om interviews gerelateerd aan het onderzoek uit te voeren
 • COPPA heeft kantoren in Arnhem, Apeldoorn en Amersfoort
 • De exacte start- en einddata zijn in overleg maar het tijdsbestek bevindt zich tussen februari en juli 2022
   

Meer weten?

Aanvullende informatie afstudeeropdracht Onderzoek naar optimaal gebruik van inkoopsystemen (PDF)

Solliciteer nu