(Senior) Aanbestedingsjurist

„Ben jij de ‘kan-wel’ aanbestedingsjurist die proactief en constructief durft te adviseren?“
(Senior) Aanbestedingsjurist
2021-12-21 20:53:00
EUR
Marktconform
MONTH
https://schema.org/Organization
Apeldoorn
Gelderland
Roggestraat
7311CE
Combined Business Power B.V.
2022-12-21 20:53:00
FULL_TIME

Over de functie

Als aanbestedingsjurist ondersteun je een breed scala aan opdrachtgevers binnen de overheid bij juridische vraagstukken over aanbestedingen en contracten. In de dagelijkse praktijk betekent dit dat je een scherpe adviseur bent die in staat is om vanuit de wens van onze opdrachtgever mee te denken in welke aanbestedingsstrategie en vorm er nodig is om een goed contract te sluiten.

Jij hebt daarbij vanzelfsprekend oog voor de mogelijkheden en de grenzen van het aanbestedingsrecht en bent in staat om je opdrachtgever te adviseren over eventueel te nemen risico’s en toe te passen beheersmaatregelen. Jij bent een overtuigende gesprekspartner met goede communicatieve vaardigheden en sterk in stakeholdermanagement. Daarbij weet jij je woordkeuze en communicatiestijl moeiteloos aan te passen aan de situatie en je gesprekspartner.

Je bijt je vast in elke vraag, hoe complex of uitdagend ook en ziet het als een uitdaging deze tot een goed resultaat te brengen. Jij wilt en kan meer dan, kort gezegd, je opdrachtgever vertellen wat er wel en niet mag en wordt blij van uitzoeken en toepassen hoe het wel kan. 

Jouw profiel

Je wilt meer dan alleen een opdracht uitvoeren, jij wilt een wezenlijke bijdrage leveren aan de overheidssector en de COPPA-organisatie. Dit kan zijn door met gelijkgestemden mee te denken over thema’s als duurzaamheid, social return & maatschappelijk verantwoord inkopen (MVI) en hoe zij dit op een rechtmatige manier kunnen doen. Dit kan je ook bereiken door je opdrachtgever goed te adviseren waarom een aanbesteding niet nodig is of door samen met de opdrachtgever te kijken naar wat er nodig is om inkoop naar het volgende niveau te tillen en te helpen bij deze ontwikkeling. 

FUNCTIE EISEN
  • In het bezit van een afgeronde HBO of WO opleiding; 
  • 3 jaar relevante werkervaring met aanbestedingsrecht, dan wel aantoonbare interesse in het vakgebied en de bereidheid om je de praktijk eigen te maken  
JOUW COMPETENTIES 
  • Je hebt een proactieve houding, je kan doortastend te werk gaan en je bent resultaatgericht  
  • Je bent communicatief sterk, in woord en geschrift. Jij weet precies hoe je een standpunt kan verduidelijken en te overtuigen
  • Je bent organisatiesensitief en je weet je te manouvreren binnen het politieke-bestuurlijke (besluitvormings)spel 
     

Ons aanbod

COPPA is het inkoopadviesbureau op het gebied van inkoop in de zorg en overheid. Met ruim 80 professionals werken wij dagelijks aan betere en betaalbare zorg en doel- en rechtmatigheid in het publieke domein. Van inkoop en Europees aanbesteden tot professionalisering en uitbesteding. 

Duurzaamheid, circulariteit en Maatschappelijk Verantwoord Inkopen zijn verweven in onze dienstverlening. Door onze cultuur waarin plezier, ambitie en professionaliteit hoog in het vaandel staan, streven we zowel voor onszelf als onze opdrachtgevers het maximale rendement na. Sociale interactie tussen collega’s vinden wij belangrijk. Jaarlijks organiseren wij daarom diners, bbq’s en andere (team)uitjes én gaan we eenmaal per jaar op citytrip met de hele organisatie.

WAAR STAAN WIJ VOOR 

Bij COPPA staat werkplezier voorop. Om dat mogelijk te maken biedt COPPA jou de vrijheid en ruimte om projecten op te pakken waar je energie van krijgt en die je mag uitvoeren op jouw manier. Waar een goede balans tussen werk en privé belangrijk is en waar successen gevierd worden.  

We gaan samen voor kwaliteit en willen écht waarde toevoegen bij onze klanten en medewerkers. Dat kunnen we alleen maar waarmaken met de kennis, expertise en het gedrag van onze medewerkers. We bieden voor iedereen leer- en ontwikkeltrajecten waarmee je het beste uit jezelf kan halen, je continu ontwikkeld, geprikkeld wordt en uitgedaagd blijft. Daarnaast organiseren we maandelijks een Academy dag waar collega’s en externe sprekers kennisdelen.

WIJ BIEDEN

Vanzelfsprekend krijg je een passende beloning afhankelijk van je achtergrond & ervaring.

Wij bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 50/50 pensioenvergoeding, 25 vakantiedagen, een laptop & een telefoon. Daarnaast bieden wij je een leaseauto & een OV-businesskaart (jij kiest voor het reizen dat op dat moment het beste past). 

Meer weten?

Voor meer informatie over de functie kun je terecht bij Niels van Ophem (Teamlead Sociaal Domein) via 06 33 08 74 35. Voor vragen over het sollicitatieproces kan je contact zoeken met 1 van onze medewerkers Recruitment via 085 - 041 00 50 of via werken@coppa.nl

Je sollicitatie met CV en motivatie ontvangen wij graag via onderstaand sollicitatieformulier. 

Alle reacties worden vertrouwelijk behandeld.  
 

Solliciteer nu